Ontvang onze aankondigingen over columns of evenementen via e-mail

U wordt uitgenodigd u aan te melden voor het ontvangen van berichten via e-mail (die wij e-brieven noemen). Dit zijn alleen berichten of aankondigingen die een relatie hebben met onze dienstverlening aan zorgprofessionals.

Een paar voorbeelden van onze e-brieven zijn:

* Het attenderen op eventueel voor u interessante vacatures of waarneemposities van Van Der Hoef & Partners;
* Aankondigingen van evenementen;
* Aankondigingen van columns die door top-auteurs in de zorgsector worden geschreven en op deze site zijn geplaatst;
* Aankondiging van het volgende Willemsplein Symposium (2012);
* e.a..

U ontvangt niet alle e-brieven, omdat wij ernaar streven u op de hoogte te houden van alleen die onderwerpen die uw waarschijnlijke belangstelling hebben. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken de onderstaande velden in te vullen.

Uw persoonlijk gegevens (velden met * zijn noodzakelijk):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 U kunt zich te allen tijde afmelden voor het ontvangen van onze e-brieven. Iedere e-brief die u n.a.v. deze aanmelding ontvangt, is voorzien van de mogelijkheid om u met enkele klikken uit te schrijven uit ons bestand.

Bij het gebruik van de gegevens die u hier opgeeft, volgen wij de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).
Het spreekt vanzelf dat wij uw gegevens strikt vertrouwelijk zullen behandelen.

Vacatures

MEER OVER DEZE VACATURE >>

Opinie

Shared Decision Making

Discussieforum over professionaliteit in de zorg voor medisch specialisten, artsen, psychologen, bestuur en management. Van Der Hoef & Partners biedt u een platform, of forum, dat gebruikt zal worden om thema’s die van belang zijn bij de dagelijkse praktijk van de geneeskunde te belichten. Een ruimte voor het voeren van een discours.
Meer

Reageer |  reacties

Vastgoed voor veel zorginstellingen een killer

Op 1 juni 2017 treedt Paul de Bot terug als bestuurder van Dijk en Duin in Castricum. Het afscheidsinterview vindt plaats in restaurant De Oude Keuken, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt serveren de koffie en broodjes. De Oude Keuken is een mooi voorbeeld van de herontwikkeling die het zorginstellingsterrein van Dijk en Duin onder zijn bestuurlijke leiding doormaakte. Veel GGZ-instellingen zitten door de herijking van het zorgaanbod met oud en vaak monumentaal vastgoed in hun maag. ‘De herontwikkeling van ons vastgoed in Castricum is exemplarisch voor de zorgvastgoedsector nieuwe stijl.’
Meer

Reageer |  reacties

De dagen van de DSM-5 zijn geteld

Eindelijk is er een classificatie in de maak waarmee psychiaters en patiŽnten straks hopelijk beter uit de voeten kunnen dan met de DSM-5, het handboek voor de psychiatrie. De nieuwe concurrent heet HiTOP, de Hierarchical Taxonomy of Psychopathology.
Meer

Reageer |  reacties

Nascholingstrajecten